Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Michaela - 15 februari 2008 22:01

Nu är det lov!! Tjoho :)  Vi har haft 2 prov och en inlämningsuppgift den här vecken.. suck. Allt innan lovet, som vanligt. Satt till 1 i onsdags och skrev bilduppsats.  Har inte tagit igen den sömnen än, tänkte göra det i helgen XD.


 Imorgon har jag verkligen inget att göra, det borde kännas skönt men jag har panik! Kan inte förstå hur jag ska orka gå här hemma en hel dag. Kanske åker till mamma en sväng. Bläch gillar inte hennes lägenhet. Trivs där som en katt i ett badkar XD. Jag har bott i skogen hela mitt liv och har alltid haft skogen bara några meter bort, så det är ju inte lustigt att jag inte trivs i en fyra 10 meter från skolan.  


Dagen har väl annars varit bra. Franskaprovet gick faktiskt riktigt bra! Cissi  ( min fra/sve lärare) hade tagit med gåtor i slutet: il parle sans langue et entend sans oreilles,Han pratar utan tunga och lyssnar utan öron!!??? Eh? Nån som vet?

Stoffe har varit deprimerad nästan hela dagen.  :/ hoppas det inte har hänt något! Hatar när vännerna inte verkar må bra.

 Ikväll var vi på gårn en sväng. (jag, Elin, Madde, Martin x 2 och Jens) Vi sjöng Kareoke, dansade dansmatta m.m Jättekul!


 Nu ska göra iordning mig och sedan sova. Ska försöka sova längre än 8 imorn XD. Go'natt 

Av Michaela - 15 februari 2008 21:45

Jahopp då har man en blogg som all andra XD. Jag är sämst på att skriva dagbok så vi får väl se hur det här kommer gå.. =)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards